Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

2011.02.19

Justin Biebernek számos rajongója van a világon, a 16 éves énekes lábai előtt hever egész Amerika. Az énekesről most képregény készül, amelyet még idén kiadnak.

A Bluewater Productions készít 32 oldalas kéregénysorozatot Bieberről, ‘Fame: Justin Bieber’ címmel. a kiadvány, amely az énekes sikertörténetét mutatja be októberben érkezik.

Justin nem az első híresség, aki bekerült a Bluewater’s Fame sorozatba. Előtte Lady Gagáról és Robert Pattinsonról is kiadtak képregénysorozatot, mindkét kiadvány hamar elkelt, de volt Taylor Lautner és David Beckham kiadvány is.

A kiadvány két új sorozatot tervez a közeljövőben, egyik Kristen Stewart életétről, míg másik Taylor Swiftről szól majd.

Még csak 16 éves, és az egész világ a lábai előtt hever. Justin Biebert a Youtube-on keresztül ismertük meg, ma pedig már az egyik legismertebb és legelismertebb zenei előadók közé tartozik.

Három évvel ezelőtt került fel ez a felvétel a Youtube-ra, melyet több mint 24 millióan láttak:


A sikere töretlen. Klipjeit, videóit azóta is milliók nézik a különböző videómegosztó portálokon. 2010-ben a legnézettebb videók között volt az a felvétel, melyen egy fanatikus rajongójával való találkozást örökítettek meg:


De itt nincs megállás! 2011-ben jön a film! Mégpedig 3D-ben is. A Justin Bieber életét bemutató életrajzi műben maga a tinisztár játssza önmagát, hogy még hitelesebb legyen a történet. A rajongók láthatnak féltve őrzött felvételeket gyerekkorából - nem mintha most 16 évesen olyan öreg lenne...

 

 

 

Justin Bieber még csak 16 éves, de máris belekezdett első szexis fotósorozatába. Bár a képek egy fotózás alkalmával készültek el, magazinba nem kerültek be – írja justin-bieber.hu

Justin Bieberről szexis fotósorozat készült

Justin Bieber még mindig tud nekünk meglepetéseket okozni. Előbb Jasmine V-vel való „csak úgy” csókjától zengett a sajtó, majd a Selena Gomezzel töltött romantikus nyaralása került középpontba. Most pedig egy szexi, félmeztelen fotósorozattal állt elő az énekes.

Justin két ruhacsere közt kapta elő iPhone 4-ét és kérte meg az egyik asszisztenst, hogy készítsen róla egy pár félmeztelen fotót barátnője számára. Arra viszont nem gondolt, hogy miközben a kívánt képek készülnek, a háttérből is fotózzák őt. Amint elkészültek a képek, Justin beállította az MMS funkiót, és azonnal továbbította a képeket barátnőjének.

„Justin megkérte a stylistot, hogy készítsen róla pár szexi képet a barátnője számára. Aranyos volt, viccelődött, de nyilvánvaló volt, hogy jól akar festeni a lány miatt. Egyszer sem említette a Selena nevet, de mi tudjuk, hogy ki volt az” – nyilatkozta egy bennfentes.

 

 

 

Justin Bieberről szól vajon Jasmine Villegas új száma?

Rengeteg cikk született arról még szeptemberben, hogy Justin Bieber és ifjú kolléganője, Jasmine Villegas egy autóban került egymással intim közelségbe a közös turné hevében. Most Jasmine új száma egybecseng azzal, ami közte és Justin között történhetett...

 

"Igen, azt mondja, szeret engem, de aztán meg mégsem. Mindig arról beszél, mi mindent fogunk csinálni együtt, aztán semmi. Azt mondja, túl elfoglalt ahhoz, hogy szórakozni vigyen - jöjjön már valaki, és mondja el, most mi ez az egész?"

- énekli a fiatal énekesnő All These Boys című dalában. Vajon Justin Bieberrel való fura kapcsolatára céloz?

 

Jasmine mindenesetre a napokban utazik Hawaii szigetére, hogy újra csatlakozzon a Bieber-turnéhoz.Itt még "akármi" is lehet!

 

 

A Facebook kitiltotta az igazi Justin Biebert

Justin Biebert kirúgták a Facebookról, arra hivatkozva, hogy hamis névvel regisztrált. De abban a kis időben, míg fent volt a Facebookon, a rajongók hozzájutottak e-mail címéhez és telefonszámához - azóta folyton hívogatják, és elárasztják levelekkel.

A bibi a dologban, hogy Justin Bieber egyáltalán nem hamis névvel regisztrált. Őt így hívják, csakúgy, mint a kamasz énekes celebet.  Az igazi Justin Jacksonville-ben él, az árkád játékok megszállottja, és soha életében nem énekelt publikum előtt, de mint mondja nem is tervezi.

Pedig azóta nem csak rajongók, de előadóművészek is rendszeresn hívogatják, azt állítva, hogy közös fellépésük lesz - Justin ilyenkor mindig elmagyarázza, hogy nem, ő egy másik Justin Bieber, nem az énekes.

Szerencsétlen férfi kénytelen volt mobilszámot váltani, és felvette felesége nevét, ám a rajongók így is megtalálták - azóta még több telefont és üzenetet kap, van, hogy óránként  ötvenet. Bieber fél évig volt a Facebookon, mikor minden előzetes bejelentés nélkül a közösségi oldal törölte profilját. Nem sokkal később kirúgták egy másik közösségi oldalról, a Pingről is, mely az iTunesszal áll kapcsolatban.

Bieber elmondta, hogy egy előnye azért van a híres névrokonnak: most már mindenki helyesen ejti ki a nevét - korábban ugyanis a Biebert (bíber) rendszeresen Bybernek (bájber) mondták.

 

 

          Üveggel dobták fejbe Justin Biebert

 

 

A minap adott koncertet Justin Bieber amerikai énekes, amikor véletlenül, vagy pont akarattal egy üveggel fejbe dobták.

Bieber épp rajongóival beszélgetett, amikor a közönség soraiból valaki felhajított egy üveget, az pedig pont fejbe találta az énekest. A videón jól látszik, hogy Bieber megtántorodik, de hamar felészlel és tudatja rajongóival jól van.

A tinisztár tegnap mutatta be első könyvének borítóját, ugyanakkor a Proactiv reklámarca lett egyben, tiniknek reklámoz pattanás elleni krémet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood Apply pressure on Readings Explained

(AChietrydready, 2018.10.11 22:33)

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-100mg-pas-cher-maroc/

Reading the green blood weight guidelines

(AChietrydready, 2018.09.27 13:46)

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/commander-cialis-au-quebec/

generic isotretinoin acne find real visa cod only MatAmbilt

(MatAmbilt, 2018.08.09 11:59)

Pastilla Levitra <a href=http://buyciali.com>cialis 20mg price at walmart</a> Amoxicillin Bladder Buy Zithromax Over Counter

nothing

(tiah, 2011.02.25 20:59)

hey i love this site as well as Justin Bieber all love it!

Amán Anna a tesóm meg Amán Rebeka ;)

(anna, 2011.02.19 23:21)

ismerjük egymást lili am is ezt én már rég tudom h te vagy az oldal szerkesztője :)

szerkesztőtől

(lili az oldal szerkesztője, 2011.02.19 23:19)

sziasztok köszi hogy már írtatok is ;)igen Dávid tudom , a fiúk nem rajonganak Justinért!De azért köszi hogy írtál meg azt is hogy eggyáltalán megnézted az oldalt! ;) És neked is köszi Anna!
Egyébként Anna te milyen Anna vagy?

lemongirl@citromail.hu

(anna, 2011.02.19 23:12)

szerintem Jasmin Villegas újj dala nem Justinról szóll!

dávidrácz@freemail.hu

(dávid, 2011.02.19 23:14)

jó az oldal de mivel fiú vok nem nagyon nekem való főlegg Justin miatt!:) ;)de am jóó télleg!!